Humán Fejlesztők Kollégiuma
Bemutatkozás
Minőségpolitika
Programok
Szolgáltatások
Képzések
Civil Hálózatfejlesztés
Tanulmányok
Szervezetek, adatok
A Munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó civil szervezetek kapacitásának megerősítése
Hírek
Kapcsolatok
Levél a HFK-nak
Szociális Igazgatás Országos Konferenciája
TÁMOP-1.4.1.
TÁMOP 1.4.3.
Szakmai Támogató Hálózat
JÖVŐ+ALAPOZÓ ÉAOP 5.1.3-10-2010

Szakmai Támogató Centrum


"Kertész leszek..."


 
Üdvözöljük honlapunkon!
 

A Humán Fejlesztok Kollégiuma egyesület tagjai 1987 óta muködtek együtt szakmai csoportként közös projektek, szakmai programok megvalósításán. 1995-tol egyesületi keretek között folytatják tevékenységüket. Az egyesület tagjai - szociológusok, szociálpolitikusok, szociális munkások, pszichológusok, népmuvelo, andragógus, közgazdász - feladatuknak tekintik a szociális közigazgatás, a szociális intézmények, társadalmi szervezetek szociálpolitikai tevékenységének komplex támogatását, szakmai módszertani segítését. A szervezet regionális szerepkörét és feladatait tekintve egyaránt nyújt különféle szolgáltatásokat a megye önkormányzatai, intézményei és a szektorban muködo nonprofit szervezetek részére.

Szervezetünk 1995-96-ban egy szociálpolitikai fejlesztési programot valósított meg az Európai Unió Phare - programja , valamint Debrecen Megyei Jogú Város Közgyulése Szociális Bizottsága támogatásával. Ettol az idoszaktól kezdve az egyesület regionális forrásközpontként muködik és szélesköru szolgáltatásrendszert épített ki.

Az egyesület - mint regionális forrásközpont - feladatainak és szolgáltatásainak fókuszában a szociálpolitika és foglalkoztatáspolitika területén dolgozó szakemberek szakmai támogatása áll, amely jelenti az információhoz való hozzájutást, innovatív kezdeményezések megismertetését és elterjesztését, tapasztalatcserék és konferenciák szervezését, eloadássorozatok, munka melletti képzési és továbbképzési programok szervezését.

Munkatársaink:

Dió Zoltán - elnök-ügyvezető

Herczeg Zoltán - ügyvivő

Lakatos Ildikó - szociálpolitikus

Damu Gyuláné - pénzügyi vezető

Riczu Erika - adminisztrátor

vissza a lap tetejére